Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Združi na videz nezdružljivo (mix and match) v drugačna doživetja

V Vipavski dolini ste lahko domiselni ali inovativni

V Vipavski dolini ste lahko domiselni ali inovativni. Celo več, v resnici je zelo zaželeno, da aktivno iščete nove in manj običajne kombinacije aktivnosti, ki jih povežete v resnično drugačna doživetja. Vipavska dolina ponuja toliko različnih možnosti, da vam zamisli in tudi že pripravljenih top doživetij zlepa ne bo zmanjkalo.

Zakaj bi številne dvorce in gradove v Vipavski dolini odrivali z avtomobilom, če se lahko na raziskovanje starodavnih zgodb odpravite z e-kolesom? Zakaj bi si slikovite vasi zgolj ogledovali, če lahko skorajda v vsaki okusite eno od vinskih ali kulinaričnih posebnosti? Zakaj bi dan v adrenalinskem parku zaključili v najbližjem baru, če si ga lahko polepšate s sproščenim ogledom kulturnih znamenitosti. In zakaj bi se z roba planote vrnili peš, če lahko od tam poletite s padalom?

Pozabite na klišeje. Odkrijte lepoto sončnega zahoda ob kulinaričnem razvajanju na odmaknjenem gorskem robu, povežite jogo z odkrivanjem sporočil preteklosti, odkrijte skrivnosti vinskih hramov v družbi kolesarskega vodnika ali vinskega astronavta. Pripravljeni?

Odkrijte nove kraje, njihovo dediščino in ljudi. Privoščite si več zanimivih postankov in drugačna okušanja. V Vipavski dolini je vse drugače. Vse leto.