Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Dobrodošli v svetu iger in zabave

Preizkusite srečo v slovenski prestolnici igralništva

Nova Gorica slovi kot mesto dovršenih igralnic in elegantnih igralnih salonov, ki ponujajo odlično zabavo z najsodobnejšimi igrami na srečo ter predstavami estradnih umetnikov. Prijetno vzdušje dopolnjujejo vrhunska kulinarična ponudba, sodobno hotelsko udobje ter storitve za dobro počutje. Številni gostinski lokali lepšajo pohajkovanje po mestu in ustvarjajo vzdušje ležernega Mediterana.

Med največje evropske ponudnike iger na srečo sodita igralniško-zabaviščna centra hotelov Park in Perla, ki ponujata razburljivo doživetje igre na skupaj več kot tisoč najmodernejših igralnih avtomatih in več kot sto igralnih mizah. Stalno so na voljo tudi številne nagradne igre, različni turnirji in akcije.

Bogato ponudbo iz sveta iger in zabave zaokrožujejo odlične restavracije, bari, dvorane, diskoteka, vinoteki, slaščičarna ter centri dobrega počutja.

V Novi Gorici in okolici deluje še nekaj manjših igralnih salonov, pestro izbiro najrazličnejših iger pa boste našli tudi v Hotelu & Casinoju Gold Club v Ajdovščini.