Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Vinski vlak Vipavska dolina

Kaj vas bo navdušilo?

  • čudovita vinska dogodivščina v rajski dolini
  • vodena vinska degustacija in sveži domači prigrizki na potovanju z vlakom
  • voden sprehod do starega mestnega jedra v Ajdovščine

Ne prezrite

  • vrhunska vipavska vina
  • tradicionalna lokalna kulinarika
  • pogledi na čudovito Vipavsko dolino z drugačne perspektive

Na posebnem doživetju Vinskega vlaka vas pričakamo s kozarcem lokalne penine in od tu dalje se dobro le še stopnjuje ... Zasebni starinski vlak je rezerviran samo za vas. Doživite prelepo peturno potovanje z vlakom po stari železniški progi, ki sega v čas Avstro-Ogrske. Na vlaku boste osebno spoznali lokalnega vinarja in okusili najboljše, kar ponuja Vipavska dolina. Na potovanju z Vinskim vlakom boste povsem prevzeti nad novimi pogledi in razgledi na Vipavsko dolino. Večji del poti so vinogradi obsijani s čudovito, zlato popoldansko svetlobo, nepozabni so tudi sončnimi zahodi.
V mestu Ajdovščina bomo naredili postanek za voden sprehod do starega mestnega jedra. Naslednje postaja je v eni od vasi, kjer nas voden sprehod s postaje pripelje do lokalnega vinarja. Tu nas pričakajo z degustacijo lokalnih vin in domačo hrano. Pridružite se nam na enkratnem doživetju. Rezervirajte svoj sedež na Vinskem vlaku Vipavske doline.

Cena na osebo: 69 €

Cena vključuje: 5-urna vožnja s slovenskim vlakom, vinar, ki se pridruži na potovanju, štirje kozarci avtohtonih/lokalnih vrhunskih vin, sveži domači prigrizki, voden sprehod do starega mestnega jedra v Ajdovščini, štirje kozarci lokalnih vrhunskih vin in domača hrana v vasi Dornberk.

Rezervacije


Vinski vlak Vipavska dolina (Burjatik d.o.o.)
Župančičeva ulica 1 c
5270 Ajdovščina


M: +386 (0)41 232 548
E: info@winetrain.si
W: www.vinskivlak.si