Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Aktiven in zelen vikend

Kaj vas bo navdušilo?

  • aktivno preživljane časa v naravi
  • vsak dan druga regija, tako blizu pa tako različno
  • lokalne skrivnosti

Ne prezrite

  • večdnevni oddih, poln aktivnosti v naravi
  • popolnoma prilagodljivi program
  • vsak dan raznolika doživetja

1. dan
Srečali se bomo pri vaši izbrani nastanitvi. Kolesarjenje med vinogradi in uživanje v pogledih bo pravšnji začetek našega oddiha. Pred sončnim zahodom se bomo ustavili pri domačinih in poskusili njihove dobrote. Griči Goriških Brd nam bodo odprli vrata v svet prepletanja lokalne kulture, kulinarike in vina.

2. dan
Dan bo namenjen odkrivanju zgodb ter anekdot lokalnih krajev. Obiskali bomo razgledne točke, skrite vasice, se sprehodili po rovih iz prve svetovne vojne, si ogledali most z največjim kamnitim lokom na svetu ter spoznavali somestje, ki ga deli slovensko-italijanska meja. Med dopoldanskim pohodom bomo spoznali okoliške kraje, ki jih boste lahko občudovali tudi iz zraka. Najbolj drzne čaka skok z jadralnim padalom. Za še več adrenalina se bomo ustavili v adrenalinskem parku – Soča Fun Park.

Mogoče ste dovolj pogumni, da skočite s solkanskega mostu z izkušeno ekipo TOP Bungee Jumping.

Ker pa smo na stičišču vinorodnih okolišev, se bomo podali na vinsko degustacijo v eno izmed lokalnih kleti in tam nazdravili razburljivemu dnevu.

3. dan
V vročih dneh je izlet v dolino reke Soče odlična izbira. Po zajtrku se bomo podali na raziskovanje ene najlepših rek v Evropi, ki je posebej priljubljena med adrenalinskimi navdušenci. V spremstvu izkušenih vodnikov bomo izkusili rafting po divjih brzicah. Po želji pa se lahko povzpnemo tudi na enega najdaljših ZIP-line v Evropi.

Popoldan se bomo sprehodili po skrivnostnih Tolminskih koritih, ki nas bodo prevzela in začarala.

Za prijeten zaključek bomo poskrbeli s kulinaričnim presenečenjem.

Cena:

  • cena na osebo (v skupini 4 osebe) 730,00 €
  • cena na osebo (v primeru 2 oseb) 890,00 €
  • cena na osebo (v skupini od 4 do 8 (10) oseb) 530,00 €

V ceno je vključeno: 3x nočitev z zajtrkom v hotelu***, vsi prevozi po programu, turistično vodenje ves čas programa, 2x vinska degustacija z vinarjem, 1x domače kosilo z degustacijo oljčnega olja, MTB ali e-MTB tura z najemom kolesa in čelade, pokušina lokalnih izdelkov in vina, obisk Goriških Brd, obisk Nove Gorice, obisk Vipavske doline, obisk Soške doline z raftingom, obisk Tolminskih korit, obisk Parka miru Sabotin, vse vstopnine po programu, organizacija.

Cena ne vključuje: osebna poraba, tandem skok z jadralnim padalom, Zip-Line, Soča Fun Park, TOP Bungee jumping, dodaten program ali dan, napitnine.

Rezervacije


Ride around
Prvačina 121 b
5297 Prvačina


M: +386 (0)31 558 666
E: info@ride-around.com
W: www.ride-around.com