Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Lokalni dogodki

Doživite nekaj posebnega

V Vipavski dolini je tradicija cenjena, domačini iz roda v rod ohranjajo običaje in tako nadaljujejo dragocen del kulture svojih prednikov. V zadnjih desetletjih so v Vipavski dolini obudili tudi številne skoraj pozabljene običaje. V obliki zanimivih vaških dogodkov, tematskih pohodov, kulturnih prireditev in druženj ohranjajo dragoceno dediščino in plemenitijo kakovost bivanja v Vipavski dolini.

Doživite več. Obiščite enega od lokalnih dogodkov v Vipavski dolini in se prepričajte, da je Vipavska dolina v marsičem drugačna. Informacije o teh dogodkih lahko dobite v vseh turistično informacijskih centrih, z veseljem pa vam jih bodo predstavili tudi vaši gostitelji v Vipavski dolini.

Na tej strani so vam na voljo povezave na spletna mesta, ki objavljajo informacije o aktualnih lokalnih dogodkih v Vipavski dolini. Te informacije so sicer na voljo le v slovenskem jeziku, toda vsak domačin vam bo z veseljem pomagal poiskati pravi dogodek.

Dogodki občin Nova Gorica, Ajdovščina, Renče-Vogrsko, Miren-Kostanjevica, Šempeter-Vrtojba in Vipava so zbrani na: dogodki.turizem-novagorica-vipavskadolina.si