Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Adrenalinski skok z elastiko

Kaj vas bo navdušilo?

  • edina ponudba skokov z elastiko v Sloveniji, že od leta 1993
  • most v Solkanu in pogled na smaragdno Sočo predstavljata eno najlepših lokacij v Evropi, kjer se izvajajo skoki z elastiko
  • bližnja okolica slovi po odlični kulinarični ponudbi

Ne prezrite

  • skoki se izvajajo z mostu v Solkanu z višine 55 m
  • skočite lahko ob vikendih, od maja do oktobra; obvezna je predhodna rezervacija termina
  • cena skoka je 70,00 €, na voljo so popusti za skupine

55 metrov visok most v Solkanu, ki je razpet čez smaragdno reko Sočo, nudi odlične pogoje za skoke z elastiko. Ena najlepših lokacij v Evropi ponuja osupljiv razgled na starejši Solkanski most, ki ima med železniškimi mostovi največji kamniti lok na svetu. Na eni strani mostu se dvigujejo Brda, dežela vina in sadja, na drugi strani pa pogled pritegne Solkan, ki ga viri prvič omenjajo že leta 1001. Prav poseben čar pa prizorišču daje Soča, za mnoge najlepša reka v tem delu Evrope.

S parkirišča, ki je le 100 m stran, se sprehodite na most, kjer se prijavite ekipi za skok. Posebna oprema ni potrebna, potrebujete le udobno obuvalo. Ekipa profesionalcev vas opremi z varnostno opremo in nato odšteva: "3, 2, 1, bungee!" Skočite v enkratno doživetje, ki vam bo v spominu ostalo za vedno. Po skoku si lahko privoščite osvežilno pijačo v katerem izmed bližnjih barov, svoje doživetje pa lahko zaokrožite z okušanjem lokalnih dobrot v eni od bližnjih gostiln ali restavracij.

Rezervacije


TOP GO d.o.o.
Ulica Borisa Kalina 39
5250 Solkan


T: +386 (0)65 601 087
E: info@bungee.si
W: www.bungee.si