Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Med stoletnimi kostanjevimi gozdovi, v bližini gradu Rihemberk, nekoč že skoraj zamrla vasica Pedrovo z nekaj več kot desetimi hišami danes ponovno vabi popotnike, da jo obiščejo, začutijo miren utrip podeželja in si spočijejo misli. V vasi se prepletata umetniško ustvarjanje in ekološko kmetovanje, kar prebuja opuščeno kulturno krajino na stiku Vipavske doline in Krasa.

Prav v osrčju  vasi stoji domačija Toncevi. Na kmetiji imajo na voljo dve sobi in dva apartmaja s skupno kapaciteto 20 postelj. Nudijo zajtrke, kosila in večerje za svoje goste, za mimoidoče in vnaprej napovedane skupine. Trudijo se pripraviti in ponuditi predvsem domačo hrano po tradicionalnih receptih s sodobnim pridihom.

V prijetni senci pod 300 let staro murvo popotniki uživajo v miru in spokojnosti ter okusni domači hrani in vrhunskimi vini ter sokovi. Ko boste na oddihu na kmetiji Toncevi, se boste lahko popolnoma sprostili na sprehodih po neokrnjeni naravi, se s kolesom podali po bližnji okolici, ali zgolj poležavali ob bazenu oziroma se greli v savni. Dodajte svojemu potovanju noto pristnosti in si dovolite ostati na domačiji še kakšen dan več.

Toncevi Eco Estate

Pedrovo 9, 5295 Branik
m: +386 (0)40 348 464
info@kmetija-toncevi.si www.kmetija-toncevi.si

Urnik

Po predhodnem dogovoru
loader image gif