Na Kmetiji Barkola, katere začetki segajo že štiri rodove in dobro stoletje nazaj, tradicionalno pridelujejo vipavske češnje. Ukvarjajo se tudi z izdelavo vina, perutninarstvom in prašičerejo ter predelavo domačih mesnin. Na kmetiji gojijo zelenjavo in žita ter spečejo domač kruh iz krušne peči.
Vsakemu gostu se osebno posvetijo. Predstavijo mu svoje pridelke in izdelke, mu omogočijo degustacijo in ga popeljejo v spoznavanje domačnosti in pristnosti njihove kmetije.
Ne prezrite:
- stekleničena vina: chardonnay, merlot, sauvignon, cabernet franc
- odprta vina: chardonnay, merlot, sauvignon, cabernet sauvignon, rebula, bela zvrst, rdeča zvrst
- prodaja organsko pridelane zelenjave in žit: radič, špinača, motovilec, paradižnik in krompir, pšenica, ječmen in koruza
- po predhodnem dogovoru nudijo možnost degustacije za največ 30 ljudi