Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Top Extreme Bungee Jumping

Adrenalinska doživetja

Bungee Jumping – nepozabno doživetje ob smaragdni Soči. Pridite v Solkan in skočite z elastiko proti smaragdni Soči! TOP GO skoke redno in varno izvaja s 55 metrov visokega mostu v Solkanu, ki se mogočno sloči čez smaragdno reko Sočo, že od leta 1993 in je edini tovrstni ponudnik v Sloveniji. »3, 2, 1, Bungee!« bo še dolgo ostal v vašem spominu.

Sezona izvajanja skokov traja od sredine maja do sredine oktobra, ob vikendih. Obvezna je predhodna  rezervacija skoka. Gre za eno najlepših lokacij v Evropi, ki ponuja dih jemajoč razgled na starejši Solkanski most, ki ima največji kamniti lok na svetu, na Brda, deželo vina in sadja, na kraj Solkan, katerega omemba sega v daljno leto 1001 in seveda na reko Sočo, ki se v vsej svoji lepoti vije proti Italiji. Skoka se lahko udeleži zdrava oseba, težka od 48 kg do 120 kg. Pred skokom je treba podpisati izjavo, za mladoletne izjavo podpiše starš ali skrbnik. Cena skoka na osebo je 70,00 €.

Ne prezrite: v bližini se nahaja Solkanski most, smaragdna reka Soča, romarsko središče Sveta Gora, Sabotin in Park miru, kolesarska pot Solkan–Plave, Soča Fun Park, Kajak klub.

Vtisi gostov: profesionalnost ekipe, varnost, prijaznost, ustrežljivost pri nudenju informacij, gostoljubje.

Top Extreme Bungee Jumping

Ulica Borisa Kalina 39, 5250 Solkan
m: +386 (0)65 601 087
info@bungee.sibungee.si

Urnik

sobota ali nedelja od maja do oktobra
loader image gif