Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Turistične agencije

Vaši vodniki v najlepša doživetja

Sprejmite povabilo v drugačnost. Vipavska dolina je raj za iskalce pristnih doživetij. Na gričih in planotah, ob manj znanih poteh, v gradovih in starih hišah, v vinogradih in vinskih hramih skriva nešteto biserov, ki čakajo, da jih odkrijete.

V najlepša doživetja vas lahko popeljejo lokalni vodniki, ki najbolje poznajo vse skrivnosti doline, njene najlepše kotičke, najbolj zanimive običaje, izjemna vina in odlično kulinarično ponudbo.

Zgodbe, ki jih pripovedujejo, in izkušnje, ki vam jih pričarajo, so del resničnega življenja Vipavske doline. S pomočjo lokalnih vodnikov boste začutili njen pravi utrip in lepoto njene kulture.

Povprašajte za ponudbo. Prijazno vam bodo svetovali, poskrbeli bodo za vse rezervacije in vas z veseljem popeljali v pristna vipavska doživetja.

Wajdušna

Celovita ponudba aktivnega oddiha v Vipavski dolini, turistično vodenje, vodenje kolesarskih in pohodniških izletov. Posebnost: hike&fly in vinske avanture.
Tuam Vinetou je ekskluzivna turistična agencija na področju doživljajskega turizma in team buildinga. Med njihove najbolj atraktivne produkte sodita voden ogled medveda v divjini in avtentično vinsko-kulinarično doživetje. Poleg organizacije izletov nudijo tudi obsežen in kakovosten servis na področju prevozov.
Več
Organizacija počitnic in potovanj, rezervacije letalskih vozovnic, križarjenj in tečajev tujih jezikov ter organizacija izletov in prevozov v Sloveniji.
Organizacija potovanj, izletov, počitnic, križarjenja, prodaja letalskih kart. Posebnost: "last minute" potovanja.

Marco Polo

Organizacija počitnic, rezervacije letalskih kart, hotelov, križarjenj, organizacija izletov in strokovnih ekskurzij. Posebnost: lokalno turistično vodenje.
Turistična agencija Ride Around ponuja edinstvene izlete do glavnih turističnih znamenitosti po vsej Sloveniji, svoje goste pa lahko popelje tudi do skritih kotičkov, ki jih poznajo le lokalni prebivalci. Njihov moto je »Nikar ne bodite samo turisti, postanite nekdo izmed nas.«
Več
Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, nudi popoln servis vsem, ki želijo potovati. Organizirajo izlete, počitnice in strokovne ekskurzije. Razpolagajo z 20 turističnimi avtobusi, kombiji, avtomobili in avtovleko.
Ponudba aktivnega oddiha v Vipavski dolini, plezanje, pohodništvo, MTB in kolesarsko vodenje, via ferrata vodenje, vinske pokušine in lokalna hrana, združeno z relax programi in energetskimi točkami, le najboljše iz Vipavske doline.
Agencija kreira in izvaja vodene kolesarske izlete po Vipavski dolini, v Goriška Brda, na Kras in v dolino Soče. Lahko vam pripravijo program za individualno kolesarjenje kot tudi za skupine, ki se odpravijo kolesarit z vodnikom.
Več

Potovalna agencija Hittours

Hittours potovalna agencija ponuja celovite potovalne storitve; poskrbijo za rezervacijo letalskih kart, hotelov, sejmov, kongresov, poslovnih dogodkov in za potovanja po željah posameznika. Za storitve vam zagotovijo izbrano ponudbo, osebno svetovanje in ugodno ceno.
Več