Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Športni centri

Sprostitev v prijetnem okolju

Med bivanjem v Vipavski dolini si lahko privoščite aktivno sprostitev v enem od športnih centrov in parkov, ki obiskovalcem nudijo primerno urejene površine za različne dejavnosti.

Športno-rekreacijski center Ajdovščina

V Športnem centru Ajdovščina so na 2400 m2 notranjih površin na voljo pokriti bazen, savna, plezalna stena, dve športni dvorani, trim kabinet in fitnes. Na zunanjih površinah so v okviru centra tudi letno kopališče, otroški park, nogometno igrišče, večnamensko igrišče in nogometni stadion. Moderno opremljeni športni objekti ter možnost vadbe v naravnem okolju omogočajo tudi organizirane športne priprave ekip in posameznih športnikov.

Informacije
Zavod za šport Ajdovščina
Cesta 5. maja 14
5270 Ajdovščina

T: +386 (0)5 364 47 22
E: info@zs-ajdovscina.si
W: www.zs-ajdovscina.si

Športni park Pale, Ajdovščina

Športni park Pale nudi veliko izbiro dejavnosti. Dobro urejene športne površine zajemajo zunanji fitnes, dve teniški igrišči, asfaltirano košarkarsko in nogometno igrišče, poligon za rolkanje (skate park), adrenalinsko gorsko kolesarsko progo (downhill) in "four cross" (4X) progo. V bližini je tudi naravoslovna učna pot, ki vodi ob Hublju do njegovega mogočnega izvira.

Informacije
TIC Ajdovščina
Prešernova ulica 9
5270 Ajdovščina

T: +386 (0)5 365 91 40
E: ajdovscina@vipavskadolina.si

Športno-rekreacijski center Tura, Gradišče nad Vipavo

Kamp Tura leži pod naravno plezalno steno Gradiška tura, v neokrnjenem območju Nature 2000. V okviru športno-rekreacijskega centra je gostom na voljo 10 prostorov za avtodome, 30 šotorišč, dve tenis igrišči z umetno travo, štiri stezno balinišče, igrišče za odbojko na mivki, košarkarsko igrišče, rokometno igrišče, igrišče za mali nogomet, otroška igrišča ter umetna plezalna stena.

Informacije
Kamp Tura
Gradišče pri Vipavi 14 a
5271 Vipava

T: +386 (0)5 993 00 67
E: info@kamp-tura.si
W: www.kamp-tura.si

Javni zavod za šport Nova Gorica

Zavod upravlja, ureja in vzdržuje javne športne objekte: Stadion, Mestno kopališče, Kajakaški center, Smučišče Lokve, Rolkarski poligon in druge objekte v Mestni občini Nova Gorica.

Informacije
Javni zavod za šport Nova Gorica
Bazoviška 4
5000 Nova Gorica

T: +386 (0)5 330 20 20
E: info@sz-ng.si
W: www.sz-ng.si