Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Sobe in vinska klet Bregovi

Soba ali apartmaVinar

Za srednjeveškim biserom Vipavske doline Vipavskim Križem leži skrita vasica Male Žablje. Tu najdete Sobe in vinsko klet Bregovi. Gostje lahko izbirajo med tremi dvoposteljnimi sobami in eno družinsko štiriposteljno. Sobe so opremljene z vinsko vitrino in klimatsko napravo, uporabljate lahko wi-fi. Čudoviti razgledi na dolino ter umirjenost in tišina podeželja našim gostom omogočajo oddih in odmik od vsakdanjega hitenja.

Gostitelji vam svetujejo, kako in kje lahko preživite prosti čas ter kje dobro jesti. Nudijo zajtrk z lokalnimi mlečnimi in mesnimi izdelki, domačim grozdnim sokom in marmeladami ter sadjem z vrta. Ob večerih lahko z gospodarjem posedite v skupnem prostoru in pokusite vina (degustacija po ceniku) ali se sprostite na vrtu.

Ne prezrite:

  • gostje lahko parkirajo vozilo na dvorišču
  • lastniki si željo biti prijazni do okolja, zato se izogibajo plastični embalaži
  • gostje lahko kupijo vino iz lastnikove vinske kleti
  • poleg številnih možnosti izletov v naravo se lahko gostje udeležijo tudi bogate kulturne in kulinarične ter festivalske ponudbe, ki jo nudi Vipavski Križ

Vtisi gostov: gostom je všeč mirno okolje, večerna degustacija vin in srečanje z gospodarjem; cenijo prijaznost, ustrežljivost in razpoložljivost osebja ter udobne in lepo opremljene sobe.

Urnik

po predhodni najavi
loader image gif