Top doživetja
Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Apartmaji Tanto

Soba ali apartma

Apartmaje Tanto najdete v idilični vasici Malovše, ki se nahaja v osrčju Vipavske doline. V kompleksu so na voljo štirje sodobno opremljeni apartmaji za 2–4 osebe. Trije apartmaji imajo po eno spalnico za dve osebi, ostali dve osebi pa se lahko namestita na udoben raztegljiv kavč. En apartma je opremljen s pogradom. Popolna oprema zagotavlja udobje bivanja: mikrovalovna pečica, TV, brezplačen wifi, klima, hladilnik, posteljnina, brisače … Vsak apartma ima svoj čar, iz dveh pa se odpira prelep razgled na Vipavsko dolino.

Apartmaji nudijo skupni prostor za druženje in vrt. V pritličju kompleksa se nahaja vinska klet s skrivnim vhodom, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. V bližini stavbe se nahaja podzemni družabni prostor s prelepimi kamnitimi oboki ter kaminom.

Le streljaj od vasi sta Kamp David pa tudi avtocesta, ki predstavlja odločno izhodišče za odkrivanje bližnjih krajev. Lokacija je kot nalašč za športne navdušence, saj je v neposredni bližini veliko pohodniških in kolesarskih poti, Vipavska dolina pa je poznana tudi po vrhunskih vinarjih.

Ne prezrite:

  • nudijo otroško posteljico, otroški stolček, previjalno podlogo
  • wifi
  • apartmaji so klimatizirani
  • bližina avtoceste

Apartmaji Tanto

Malovše 25, 5262 Črniče
m: +386 (0)41 482 111
apartmaji.tanto@gmail.com

Urnik

po predhodni najavi
loader image gif