Kmetija Barkola, kjer že štirje rodovi več kot stoletje izdelujejo vina, je specializirana tudi za proizvodnjo in predelavo domačih mesnin. Ukvarjajo se s perutninarstvom in prašičerejo, na leto vzgojijo od 20 do 25 prašičev. Pridelujejo tudi češnje, gojijo žita ter spečejo domač kruh iz krušne peči. Vsakemu gostu se osebno posvetijo, mu tako približajo domačnost in pristnost kmetije ter mu omogočijo, da spozna njihovo življenje in delo na kmetiji.
Ne prezrite:
- po predhodnem dogovoru nudijo možnost degustacije za največ 30 ljudi
- stekleničena vina: chardonnay, merlot, sauvignon, cabernet franc
- odprta vina: chardonnay, merlot, sauvignon, cabernet sauvignon, rebula, bela zvrst, rdeča zvrst
- prodaja organsko pridelanih živil: češnje, radič, špinača, motovilec, paradižnik in krompir, pšenica, ječmen in koruza