Informacije Tema meseca Vreme Dogodki
Top doživetja
x

Turistične agencije

Vaši vodniki v najlepša doživetja

Sprejmite povabilo v drugačnost. Vipavska dolina je raj za iskalce pristnih doživetij. Na gričih in planotah, ob manj znanih poteh, v gradovih in starih hišah, v vinogradih in vinskih hramih skriva nešteto biserov, ki čakajo, da jih odkrijete.

V najlepša doživetja vas lahko popeljejo lokalni vodniki, ki najbolje poznajo vse skrivnosti doline, njene najlepše kotičke, najbolj zanimive običaje, izjemna vina in odlično kulinarično ponudbo.

Zgodbe, ki jih pripovedujejo, in izkušnje, ki vam jih pričarajo, so del resničnega življenja Vipavske doline. S pomočjo lokalnih vodnikov boste začutili njen pravi utrip in lepoto njene kulture.

Povprašajte za ponudbo. Prijazno vam bodo svetovali, poskrbeli bodo za vse rezervacije in vas z veseljem popeljali v pristna vipavska doživetja.

Wajdušna

Celovita ponudba aktivnega oddiha v Vipavski dolini, turistično vodenje, vodenje kolesarskih in pohodniških izletov. Posebnost: hike&fly in vinske avanture.

Kompas Ajdovščina

Organizacija počitnic in potovanj, rezervacije letalskih vozovnic, križarjenj in tečajev tujih jezikov ter organizacija izletov in prevozov v Sloveniji.

Marco Polo

Organizacija počitnic, rezervacije letalskih kart, hotelov, križarjenj, organizacija izletov in strokovnih ekskurzij. Posebnost: lokalno turistično vodenje.
Ekskluzivna turistična agencija na področju doživljajskega turizma in team buildinga; organizacija izletov in prevozov. Posebnost: specialisti za Zeleni kras.
Organizacija potovanj, izletov, počitnic, križarjenja, prodaja letalskih kart. Posebnost: "last minute" potovanja.

Winestronaut - Vinske avanTure

Trajnostna interpretacija lokalne vinske kulture. Spoznajte vinarje, obiščite vinske kleti in znamenitosti, okušajte lokalna vina in domačo hrano, preizkusite se v trgatvi v družbi prijaznih domačinov.
Turistična agencija za individualne goste ter zaključene skupine organizira dnevne izlete po vsej Sloveniji, aktivne in športne programe ter gastronomske in vinske programe. Posebnost: programi so prilagojeni individualnim željam.
Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, nudi popoln servis vsem, ki želijo potovati. Organizirajo izlete, počitnice in strokovne ekskurzije. Razpolagajo z 20 turističnimi avtobusi, kombiji, avtomobili in avtovleko.